ΔΙΑΒΑΣΤΕ

6/recent/ticker-posts

Μικροφαλλία: Ένα 29χρονο αγόρι μας εξήγησε πως ακριβώς το βιώνει:

 





Τι είναι η μικροφαλλία;

    Όταν σε ένα τεντωμένο πέος, το μήκος του είναι μικρότερο από 2,5cm –τυπικές αποκλίσεις     (SDs) από το μέσο όρο για την ηλικία του άντρα-, αυτό ονομάζεται μικροφαλλία.

    Όταν σε ένα νεογνό το πέος του είναι μικρότερο από 2 έως 2,5 cm (2,5 SDs κάτω του            μέσου όρου) θεωρείται ότι έχει μικροφαλλία. Η μέση τιμή του μήκους του πέους σχετίζεται     με την ηλικία, και υπάρχουν ειδικοί πίνακες που το καθορίζουν.

Για τους ενήλικες, η μικροφαλλία υπάρχει επιστημονικά, οταν ένα πέος είναι κατά 7 εκατοστά μικρότερο από τις φυσιολογικές διαστάσεις ενός μέσου πέους σε στύση. Επομένως, μικρό πέος θεωρείται αυτό το οποίο έχει μήκος μικρότερο από 6 εκατοστά.

Συχνά συμβαίνει τα αγόρια στην εφηβεία να ανησυχούν για το μήκος του πέους τους και να προσέρχονται στον γιατρό για αξιολόγηση.

Στην πλειονότητα, έχουν φυσιολογικό πέος, ενώ η παχυσαρκία, που συχνά συνυπάρχει, δίνει την ψευδαίσθηση του μικρού πέους, επειδή αυτό κρύβεται μέσα στο λίπος της ηβικής σύμφυσης (το τριχωτό τρίγωνο πάνω από το πέος).

Τι προκαλεί τη μικροφαλλία;

Εκτός από την ιδιοπαθή μικροφαλλία, την αιτία της οποίας δηλαδή δεν γνωρίζουμε, υπάρχουν και δύο σημαντικές ορμονικές διαταραχές που μπορεί να την προκαλέσουν και οι οποίες είναι:

Υπογοναδοτροπικός υπογοναδισμός

όπου υπάρχει μία ανεπάρκεια στην έκκριση της ορμόνης (GnRH) από τον υποθάλαμο

Υπεργοναδοτροφικός υπογοναδισμός

όπου λόγω βλάβης των όρχεων δεν παράγεται φυσιολογικά η τεστοστερόνη.

Ένα 29χρονο αγόρι και μας εξήγησε πως ακριβώς το βιώνει:

Τι μέγεθος έχει;

Εξαρτάται. Κάποιες φορές είναι γύρω στις 7,50 με 9,5 εκατοστά όταν βρίσκομαι σε στύση. Όταν δεν είμαι σε στύση είναι πιο μικρό, περίπου2.54 εξατιστα.

Πότε κατάλαβες ότι έχεις μικροφαλλία;

Θα έλεγα πως το συνειδητοποίησα γύρω στα 11. Είχα δει όλους μου τους φίλους γυμνούς και πρόσεξα ότι το δικό μου μόριο είναι πολύ μικρότερο. Από τα 11 μου δεν έχει μεγαλώσει άλλο.

Πως ένιωσες;

Θυμάμαι να παρακολουθώ το Scary Movie. Στην ταινία υπάρχει μια σκηνή που δείχνει ένα μωρό γυμνό. Όταν είδα την εικόνα σκέφτηκα, Θεέ μου, είναι μικρότερο και από του μωρού. Νομίζω ότι η φράση «baby dick» έχει κολλήσει στο κεφάλι μου και πάντα κάνω αυτό τον συνειρμό. Πάντα υπάρχει τρόμος και ο εφιάλτης στη σκέψη ότι θα βρεθώ γυμνός και κάποιος θα αποκαλέσει το πουλί μου «baby dick». Κάτι άλλο που μου ανάβει τα λαμπάκια είναι ένα κορίτσι που μου είχε πει την εξής φράση: «Ω! ο μικρός μου αδερφός είναι δύο χρονών και έχει μεγαλύτερο μόριο από το δικό σου.»

Πότε είχες την πρώτη σου σεξουαλική επαφή;

Όταν ήμουν 19. Ήταν πραγματικά άβολο, με είδε και γέλασε μαζί μου. Ήξερα πως ήμουν σε «μειονεκτική» θέση, αλλά το ευχαριστήθηκα.

Είναι φετίχ για κάποιους;

Πιστεύω πως οι άνδρες αναπτύσσουμε κάποια ένστικτα για το μόριο μας. Θέλουμε να είναι αξιοσημείωτο. Όταν είναι μεγάλο είναι κάτι που λες Α! Όταν είναι μικρό είναι πάλι κάτι ιδιαίτερο. Μια εποχή έβγαινα με μια dominatrix η οποία με αποκαλούσε, «ποντικομικρούλη» «μικροσκοπικό» και εννοείται «babydick». Ήταν φανταστικός συνδυασμός και όσο κράτησε περάσαμε φανταστικά. Απέδειξα στον εαυτό μου ότι είμαι κάτι καλύτερο από έναν άνδρα με μεγάλο μόριο και συνέχισα τη ζωή μου με το μικρό πέος μου.

  • Πως είναι η ερωτική σου ζωή τώρα;

Είμαι παντρεμένος εδώ και πέντε χρόνια. Έχω να κάνω σεξ 20 μέρες. Μέσα μου είμαι ακόμα μπερδεμένος με το μικρό μου μόριο και τον φετιχισμό. Η γυναίκα μου εννοείται ότι με βοηθάει. Το δουλεύω ακόμα μέσα μου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια