ΔΙΑΒΑΣΤΕ

6/recent/ticker-posts

Ο Νίκολα Τέσλα έκανε ένα πείραμα: «Θα μπορούσα να δω το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον ταυτόχρονα»

 Όπως όλοι γνωρίζουμε μέχρι τώρα, ο Νίκολα Τέσλα ήταν μακράν ένας από τους πιο έξυπνους και πονηρούς εφευρέτες όλων των εποχών. Έχει κάνει μερικές από τις μεγαλύτερες εφευρέσεις όλων των εποχών και τα έκανε όλα χωρίς την υποστήριξη άλλων, καθώς τον απέφευγαν πολύ και τον γελοιοποιούσαν για τις πεποιθήσεις του σχετικά με θέματα όπως τα UFO και οι εξωγήινοι γενικά.


Παρά το γεγονός ότι όλοι τον υποστήριξαν στην πρόοδό του για την εμπορική ηλεκτρική ενέργεια, εξακολουθούσε να χαντακώνεται κάθε φορά που έλεγε ακόμη και την ύπαρξη εξωγήινων.

Πίστευε επίσης ολόψυχα στη δυνατότητα του ταξιδιού στο χρόνο και μάλιστα πίστευε ότι το είχε πετύχει κάποια στιγμή στην καριέρα του. Κατά τη διάρκεια του πειράματός του, συχνά μιλούσε για το πώς, για λίγα δευτερόλεπτα, ήταν σε θέση να δει πραγματικά το μέλλον, το παρόν και το παρελθόν όλα σε ένα.

Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν μίλησε δημόσια για μια παρόμοια ιδέα που προκάλεσε θλίψη και έκπληξη στην επιστημονική κοινότητα. Επιχείρησε το πείραμά του, το 1895, όταν δήλωσε στον κόσμο ότι οι απλές έννοιες του χώρου και του χρόνου μπορούσαν να αλλάξουν και να ελεγχθούν μέσω της χρήσης μαγνητικών πεδίων.

Χρησιμοποίησε ραδιοσυχνότητες για να το κάνει, σε σημείο που παρά το γεγονός ότι πολλοί πίστευαν ότι ήταν πλασματικό, όλοι τον υποστήριξαν ανεξάρτητα. Έτσι προέκυψε το τρομακτικό πείραμα της Φιλαδέλφειας.


Γνωστό από πολλές θεωρίες συνωμοσίας ως ένα από τα πιο επιτυχημένα επιτεύγματα της επιστήμης συνολικά, το υποβρύχιο Eldridge USS φέρεται να έγινε αόρατο για σύντομο χρονικό διάστημα μόλις ο Τέσλα ξεκίνησε τη δοκιμή του.

Παρά το γεγονός ότι οι ΗΠΑ το έχουν απορρίψει πολλές φορές ως απλές φάρσες και φήμες, ο Tesla δήλωσε ότι αυτό συνέβη και ότι όσο κι αν του επιτίθενται για τις πεποιθήσεις του, θα συνεχίσει πάντα να εργάζεται για την επίτευξη των στόχων του.


https://youtu.be/7dflI_fD5HQ

Πηγή: https://pt.pahilopahilonews.com/





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια