ΔΙΑΒΑΣΤΕ

6/recent/ticker-posts

ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΄΄Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ΄΄

 ”ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ”

Ο Οκτώβριος είναι ο καθιερωμένος μήνας για την ενημέρωση και την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.
Τι συμβολίζει άραγε όμως ο καρκίνος του μαστού κατά την ενέργεια και τι κυριώς μας ζητά να αποκωδικοποιήσουμε το σώμα μας για την θεραπεία μας;

Theta healing - Μέθοδος Θήτα

Ο μαστός είναι πηγή αγάπης.Είναι πηγή ζωής. Είναι ο τρόπος που έχουμε μάθει να συνδεόμαστε μεταξύ μας.Το νεογέννητο μαθαίνει να συνδέεται με την μητέρα τροφό μέσω του στήθους.

Ο μαστός συμβολίζει τον τρόπο που συνδεόμαστε με τον εαυτό μας και τους άλλους.Συμβολίζει τον τρόπο που παίρνουνε και δίνουμε την  αγάπη.Αν αυτό το πάρε δώσε δεν γίνεται με τον ανώτερο τρόπο τότε χαλάει η ισορροπία και τότε χρειάζεται να μάθουμε νέους τρόπους επικοινωνίας με τον εαυτό μας και τους άλλους.
Κατά την ενέργεια η ψυχή μιλάει μέσα από τις ασθένειες του σώματος αν δεν μπορεί να ακουστεί με άλλον τρόπο.

Σκοπός της θεραπείας είναι να ακούσουμε τις ανάγκες μας πριν αρρωστήσουμε. Δεν χρειάζεται να αρρωστήσουμε για να μάθουμε να επικοινωνούμε το πνεύμα και το σώμα μας.
Ο καρκίνος του μαστού βρίσκεται στο τέταρτο συναισθηματικό ενεργειακό κέντρο. Στο κέντρο της καρδιάς. Ακριβώς στο κέντρο του συναισθήματος

Η γυναίκα που εμφανίζει καρκίνο στο στήθος είναι πληγωμένη βαθειά στο συναίσθημα.Χρειάζεται να προσέχει πολύ τους αποχωρισμούς, τους χωρισμούς, τον φόβο της απόρριψης και της εγκατάλειψης. Όταν μία γυναίκα απορρίπτεται και αδυνατεί να το διαχειριστεί δημιουργεί θραύσματα στην καρδιά της και απορρίπτει και η ίδια τον εαυτό της καθώς τον κατηγορεί και μετανιώνει αμετανόητα.

Ο καρκίνος στο αριστερό στήθος συμβολίζει το αρσενικό στοιχείο.Την διαμάχη της γυναίκας με τον άντρα(πατέρα,σύζυγο, σύντροφο, εργοδότη,αδερφό,βιαστή).
Στο δεξί στήθος συμβολιζει την διαμάχη της γυναίκας με το θηλυκό στοιχείο. 

Την απόρριψη από την μητέρα,τον ίδιο της τον εαυτό,την κοινωνία,την θηλυκότητα και την ζωή.
Με την μέθοδο Θήτα εξετάζουμε και σε προηγούμενη μετενσάρκωση και σε γενετικό επίπεδο και dna και εμβρυακό και σε επίπεδο ψυχής.Καθως γίνονται και όλοι οι απαραίτητοι ενεργειακοί καθαρισμοί που φαίνονται σωτήριοι.
Οι ρίζες ξεκινούν από την εμβρυακή και την παιδική ηλικία.Εκεί όπου η γυναίκα σαν κοριτσάκι έψαχνε να ανήκει. Και για να ανήκει έπρεπε να είναι το καλό παιδί.Και παρόλο που ήταν το καλό παιδί το κοριτσάκι αυτό ΠΑΛΙ δεν ήταν αρκετό. ΠΑΛΙ δεν ήταν αποδεκτό. ΠΑΛΙ δεν έπαιρνε αγάπη.

Το κοριτσάκι αυτό μεγαλώνοντας χρειάζεται να μάθει να εξισορροπεί της ανάγκες της με τις ανάγκες των άλλων ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ.Χρειάζεται να κατανοήσει πως οι σχέσεις είναι αμοιβαίες και πως αν μόνο δίνει και δεν παίρνει κάποια στιγμή θα αρρωστήσει. Το Σύμπαν καλεί την γυναίκα να θεραπεύσει το μικρό πληγωμένο κορτσάκι μέσα της που δεν ξέρει να αγαπιέται  ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ. Όλες οι ψυχές έχουμε έρθει σε αυτό το γήινο επίπεδο για να λάβουμε τα μαθήματά μας και για να αλλάξουμε.

Οι περισσότερες γυναίκες που δουλεύω τέτοια θέματα επιθυμούν αυτού του είδους την αλλαγή ΑΦΟΥ νοσήσουν. Αφαιρώντας μέσω της επέμβασης την αφαίρεση του όγκου επιτρέπουν και την αφαίρεση του Ψυχικού όγκου αφού νοσήσουν.

ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ.
Ούτε χρειάζεται να νοσήσεις για να απελευθερωθείς από τα ψυχικά βάρη και το έντονο στρες.
Πολλές φορές η ψυχή παίρνει τα μαθήματά της μέσα από την ασθένεια. Και επωφελείται μέσα από αυτή. Αφού αν δεν μπορεί να μιλήσει το στόμα..μιλάει το σώμα. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΑ και ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑ Η ΑΛΛΑΓΗ. 

Ζούμε χρόνια με την πεποίθηση πως είμαστε θύματα και πως εξαρτώμαστε από τους άλλους. Μέχρι που έρχεται μία ασθένεια να μας αποδείξει πως η δύναμη κατοικεί μέσα μας αρκεί να πάρουμε την απόφαση και να αλλάξουμε.

Καθώς αλλάζουμε κατανοούμε πως:
*Ο κόσμος συνεχίζεται και χωρίς εμάς
*Πως οι δουλειές γίνονται και χωρίς εμάς
*Πως τα παιδιά μας βρίσκουν την άκρη τους και χωρίς εμάς
*Πως στην δουλειά βρίσκονται λύσεις και χωρίς εμάς
*Πως η αξία που θέλαμε να πέρνουμε με το να εξαρτώνται τα πάντα από εμάς βλέπουμε πως τελικά καταρρίπτεται.

Ξαφνικά στην θέα της υποψίας μιας ασθένειας ή στην ίδια την ασθένεια όλα φαινόταν ανούσια και μικρά.
Και τότε βρισκόμαστε μόνοι με τον εαυτό ΜΑΣ και αναρωτιόμαστε τι έχει σημασία τελικά.
Καθώς συνειδητοποιούμε πως αξίζουμε και χωρίς να έχουμε εμμονές και προσκολλησεις και πως αξίζουμε ΚΑΙ μπορούμε να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας ή ενέργειά μας αρχίζει να αλλάζει.

Theta healing - Μέθοδος Θήτα

Κάνε το παρακάτω μικρό τεστ μέσα στην καθημερινότητά σου.
Ότι και αν σε απασχολεί απέναντι στο ενδεχόμενο μίας ασθένειας θα σε απασχολούσε ακόμη;
Αν ΟΧΙ τότε το Σύμπαν σε μαθαίνει να πετάς από πάνω σου ότι σε βαραίνει. Ήρθε η ώρα να απαλλαγείς από συναισθηματικά βάρη και να αγαπήσεις τον εαυτό σου από την αρχή.
Αν η απάντηση σου είναι ΝΑΙ παρόλο που δεν σε γνωρίζω ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΕ:ΘΕΛΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ! ΖΗΤΑ ΑΜΕΣΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την σωματική σου υγεία. Και αν σε έμαθαν πως δεν αξίζεις..πως δεν αξίζουν ούτε οι ανάγκες σου ούτε οι επιθυμίες σου.Πρόσεξέ με λιγάκι σε παρακαλώ:

ΣΕ ΕΜΑΘΑΝ ΛΑΘΟΣ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΣΟΥ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙΣ.
Όσες γυναίκες δυσκολεύεστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και νομίζετε πως ήρθατε στον κόσμο αυτό μόνο για να βοηθάτε τους άλλους και όχι τον εαυτό σας οι παρακάτω Ενσταλάξεις θα σας φανούν χρήσιμες. Μπορείτε να τις επαναλαμβανετε κάθε μέρα.Ιδανικά θα ήταν να τις συνδυάσετε και με θεραπεία.

Οι πεποιθήσεις Αγάπης οδηγούν στο Ιδανικό Βάρος
  • Γνωρίζω την αίσθηση να αγαπώ τον εαυτό μου και να νιώθω ασφάλεια καθώς ο Θεός μου έδωσε το δικαίωμα αυτό.
  • Κατανοώ τι σημαίνει να γίνομαι αγαπητός όπως ορίζεται από τον Δημιουργό.
  • Γνωρίζω πως είναι εφικτό να ξεκουράζομαι και να με θέτω σε προτεραιότητα.
  • Ξέρω πως είναι ότι με βαραίνει να το αφήνω στον Θεό. Δεν ήρθα εδώ για να κάνω ευτυχισμένους τους άλλους αλλά για να είμαι εγώ ευτυχισμένη έτσι ώστε ν αέχω να προσφέρω και στους άλλους.Γνωρίζω πως είναι να υποστηρίζω αυτό το θείο δικαίωμα μου χωρίς ενοχές.
  • Κατανοώ πως είναι να μένω ανεπηρέαστη και μακρυά από ανθρώπους ενεργειακά βαμπίρ και από τοξίνες. Γνωρίζω να έχω διάκριση ώστε να τα ξεχωρίζω και να μην τα έλκω.
  • Ξέρω πως είναι να είμαι θεραπευμένη έτσι ώστε να παίρνω τα μαθήματά μου μέσα από το φως χωρίς να χρειάζεται να αρρωστήσω για να πω το όχι μου και να θέσω τα όριά μου.
  • Ξέρω πως είναι να λέω το όχι μου και να θέτω τα όριά μου χωρίς φόβο και πάθος.
  • Γνωρίζω πως είναι να αγαπώ και να αγαπιέμαι χωρίς εμμονές και προσκολλήσεις.
  • Έχω μάθει πως είναι να συνδέομαι μέσα από την αμοιβαιότητα και τον σεβασμό και όχι μέσα από την εξάρτηση και τον υποβιβασμό.
  • Γνωρίζω πως είναι να ανακαλύπτω την ύψιστη θεότητα μέσα μου και να την σέβομαι και να την ακούω χωρίς να την πληγώνω και να την εξασθενώ.
  • Γνωρίζω πως είναι να επικοινωνώ με τους ανθρώπους και με τον εαυτό μου μέσα από την θεία χαρά και ευτυχία.
  • Είμαι ένα υπέροχο,μοναδικό και ξεχωριστό πλάσμα που του αξίζει η χαρά.
Πηγή: https://theonikarabali.com/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια