ΔΙΑΒΑΣΤΕ

6/recent/ticker-posts

Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία

 Η Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. είναι ο μοναδικός μη κερδοσκοπικός φορέας στην Ελλάδα ο οποίος, όχι μόνον παρέχει υπηρεσίες πρόληψης, αλλά κυρίως αντιμετωπίζει τη νόσο και υποστηρίζει την θεραπεία ασθενών με καρκίνο του μαστού οι οποίοι ανήκουν σε οικονομικά και κοινωνικά ευάλωτες ομάδες. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας και με βαθύτατη αίσθηση ευθύνης, η Ε.Μ.ΕΙ.Σ. μέχρι σήμερα έχει προσφέρει :




  • Ολοκληρωμένη διαγνωστική, ιατρική, χειρουργική, νοσηλευτική και ψυχολογική στήριξη σε περισσότερους από 150 ασθενείς οι οποίοι αδυνατούν να ανταποκριθούν οικονομικά στα έξοδα αντιμετώπισης της νόσου.
  • Περισσότερες από 7.500 δωρεάν προληπτικές εξετάσεις σε γυναίκες απ' όλη τη χώρα και ειδικά σε δυσπρόσιτα μέρη: Θράκη, Ανατολική Μακεδονία, Ικαρία, Φούρνοι, Σκύρος, Μάνη, Λακωνία, Γαστούνη, Αστυπάλαια, Κόνιτσα κλπ.
  • Το διεθνώς αναγνωρισμένο ΙBUS course (International Breast Ultra Sound School) που διοργανώνεται ετησίως υπό την επιστημονική αιγίδα της Ε.Μ.ΕΙ.Σ., με εισηγητές παγκοσμίου φήμης επιστήμονες.
  • Τη χορήγηση 27 υποτροφιών σε νέους επιστήμονες, ιατρούς & νοσηλευτές για την παρακολούθηση εξειδικευμένων σεμιναρίων.


Σ’ αυτήν την κρίσιμη καμπή για την χώρα, πιστεύουμε ακράδαντα ότι το έργο μας αποτελεί ανοικτή πρόσκληση - πρόκληση προς κάθε συνάνθρωπό μας, όχι μόνο για την προσωπική του ενημέρωση και ευαισθητοποίηση, αλλά και με στόχο την κινητοποίηση ομάδων πολιτών και την ενεργή συμμετοχή τους στον αγώνα μας κατά του καρκίνου του μαστού.

Ελπίζουμε και πιστεύουμε στη βοήθειά σας για να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο.

Γιατί… η ΘΕΡΑΠΕΙΑ είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ, όχι πολυτέλεια!

…γιατί ΜΟΝΟ «ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ»

ΠΗΓΗ: https://www.emeis.com.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια